Uw oplossing op maat

Van abonnementsbetalingen, e-commerce plugins tot aan een one-page checkout: we maken het passend voor uw bedrijf.

Uw oplossing op maat

Onze betaaloplossingen

 • Online

  Online

  Maak een drempelvrij bestelproces voor uw website

 • Mobiel

  Mobile

  Accepteer betalingen via uw mobiele website of app

 • Moto

  Telefoon & mail

  Verwerk telefonische en e-mailbetalingen met directe goedkeuring

Meer weten over onze oplossingen

Wat onze klanten zeggen

Onze beslissing om samen te werken met Ingenico Payment Services voor het beheer van onze online betalingstransacties vormt een kerncomponent van onze plannen voor internationale expansie. We realiseerden ons dat we op internationale schaal voor hogere conversiepercentages konden zorgen door klanten een breed scala aan internationale, lokale en alternatieve betalingsmethoden aan te bieden.

Ruth Salsbury, Director, Gorgeous Group Download de Gorgeous shop case [pdf]

Als wereldwijd actief bedrijf dat opereert in sterk uiteenlopende markten, zoals de Scandinavische landen, de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Rusland en de Europese Unie, is het voor ons van cruciaal belang om onze klanten de betalingsmethoden aan te bieden die ze nodig hebben en dit bovendien op een veilige manier te doen. De ervaring, expertise en adviesaanpak van Ingenico Payment Services sluiten perfect aan op onze betalingsbehoeften.

Glen Richardson, Chief Marketing Officer, Fruugo Download de Fruugo case [pdf]

Bij events als Tomorrowland is de vraag vele malen groter dan het aanbod. In het eerste uur worden dan ruim 100.000 kaarten verkocht. Tijdens het keuzetraject heeft Ingenico Payment Services aangetoond dat ze de technologie, kennis en ervaring hebben om die piekbelasting van transacties aan te kunnen.

Bart Wesselink, Chief Financial Officer, Paylogic Download de Paylogic case [pdf]

Ingenico’s uitstekende bekwaamheid en 100% up-time hebben Secretsales een aanzienlijk kostenvoordeel opgeleverd. Zo’n betrouwbaar systeem helpt onze ambitie waar te maken om de beste e-retailer van het Verenigd Koninkrijk in onze branche te worden.

Dilyan Dimitrov, Head of IT, Secretsales

Van meet af aan stelde Ingenico ePayments de juiste vragen en stimuleerden ze ons om alvast verder vooruit te kijken. Met hun stabiele platform en excellente service draagt Ingenico ePayments bij aan de betrouwbaarheid van onze diensten en merkwaarden.

Leon Siepman, ICT Manager, Fleurop Interflora Download de Fleurop case study