Bent u op zoek naar een ict-organisatie voor bijvoorbeeld de ticket-, hotel-, of reisbranche? Deze branchepartners helpen u onze betaaloplossingen te koppelen aan uw website.

MicrosFidelio

myfidelio.net is een zakelijke oplossing voor de hotelsector. Het biedt centrale boekingservices en verbindingen met wereldwijde distributiekanalen. Deze geavanceerde e-commerce oplossing verbindt individuele hotels en hotelketens met de reissector en de eindgebruiker, waardoor zij een efficiënte e-commerce kunnen ontwikkelen.

http://www.myfidelio.net

CTS Eventim

De voornaamste activiteiten van Eventim zijn de productie, verkoop, verdeling en marketing van tickets voor concerten, theater, kunst, sport en andere evenementen. Eventim gebruikt speciaal ontwikkelde software en alle soorten media waaronder het internet en het eigen call center om tickets te verkopen.

http://www.eventim.com

Summit

Voor alle evenementen waarvoor tickets aangeboden worden, kan Summit een complete e-ticketingservice aanbieden. Maar Summit biedt veel meer dan louter ticketverkoop. Naast de schaalvoordelen en verhoogde efficiëntie kunt u als organisator aan het einde van elke dag beschikken over waardevolle databases met klantendetails.

http://www.summit.nl

Ticketing Software Benelux

Ticketing Software Benelux biedt oplossingen voor theaters, concertzalen, musea en andere evenementorganisaties. De oplossing omvat planning, realisatie en reporting voor, tijdens en na het evenement.

http://www.event-ticketingsoftware.com

Ticketscript

Ticketscript biedt plug-and-play e-ticketing oplossingen, bij voorbeeld voor evenementen, clubs, zalen, musea, pretparken en conferentiecentra, waarmee onze klanten hun online ticketverkoop zelf kunnen beheren zonder zich zorgen te maken over service, onderhoud of veiligheid.

http://www.ticketscript.com

WhertoCard

WheretoCard verzorgt elektronische ticketing voor pretparken, dierentuinen, musea en evenementen. Deze full-service benadering biedt zowel klant als uitbater tal van voordelen.

http://www.wheretocard.nl

ZETES

Zetes biedt oplossingen en services voor evenementenorganisaties met (online) bezoekersregistratie, ticketing software, ... De FasTrace oplossing wordt gebruikt door organisatoren van muziekfestivals, concerten, sportevenementen, culturele evenementen, tentoonstellingen en musea, pretparken,...

http://www.zetes.com

Syx Automations

Syx Automations is actief op het vlak van software- en automatiseringsoplossingen voor de brede recreatiewereld. De focus daarbij ligt op totaalprojecten met als kern het eigen softwareplatform ReCreateX® voor online ticketing, kassa- en reserveringssystemen, toegangscontrole en betaalautomaten.

www.syx.eu