Belangrijkste kenmerken van Ogone's purchasing card-oplossingen

  • Te integreren in elk type verkoopproces - productieketen, commerciële webapplicaties, applicaties voor herhaalde betalingen en e-procurement oplossingen
  • Volledige factuurdetails worden getoond op purchasing card-afschrift
  • Handmatig in te stellen of volautomatisch, naar uw keuze
  • Ondersteuning in meerder valuta en talen - geschikt voor toeleveranciers en klanten in heel Europa
  • Hoog niveau van beveiliging en beschikbaarheid van service

Twee purchasing card-oplossingen; één voor u als toeleverancier en één voor uw klanten

Voor u als leverancier maakt Ogone e-Supply het mogelijk om de betaalfunctie te integreren in de verkoopapplicatie. Handige tools helpen u de transactie- en kopersdata te beheren. Ogone e-Supply is een software-as-a-service (SaaS) oplossing. Dit betekent voor uw organisatie: geen installatie en geen ontwikkeling, maar een snelle, eenvoudige manier om purchasing cards te accepteren.

Voor uw klanten is Ogone e-Procurement een supplier relationship management (SRM) en aankoopapplicatie waarmee ze op één centrale plaats alle bestellingen en leveranciers kunnen beheren.

Hoe werkt uw purchasing card-oplossing?

Afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf kunt u kiezen uit een één- of tweetrapsproces. Met een ééntrapsproces verstuurt u na levering aan uw klant de bestelgegevens gewoon naar Ogone en wij brengen dan het orderbedrag in rekening op de kaart van uw klant.


Met een tweetrapsproces verstuurt u ons de data op het moment uw klant de order plaatst. Wij kunnen dan alvast het orderbedrag autoriseren op de kaart van uw klant, zodat u uw goederen of diensten met vertrouwen kunt leveren. Vervolgens factureert u uw klant zoals gewoonlijk en geeft u Ogone de opdracht om de betaling uit te voeren.

Met beide processen maakt American Express rechtstreeks het geld aan u over en geeft u en uw klant een volledig transactierapport.

Toeleveranciers, kies uit drie manieren om uw bestelgegevens naar ons te sturen

Ogone e-Supply Primary
Simpel: met deze web based verzendtool voert u handmatig uw data in op het Ogone-platform. Alle klant- en productinformatie wordt opgeslagen op beveiligde servers. Daarom hoeft u niet bij iedere bestelling de details opnieuw in te voeren.

Ogone e-Supply Pro
Gemak: met e-Supply Pro kunt u uw orderproces stroomlijnen door alle kaarttransacties direct te exporteren uit uw verkoopsysteem. Transacties worden in batches verwerkt op het moment dat het u schikt. Wanneer een betaling succesvol door Ogone is verwerkt, ontvangt u een online bevestigingsafschrift.

Ogone e-Supply Premium
Volledig geïntegreerd: met e-Supply Premium heeft u een veilig online autorisatieproces. Het sluit naadloos aan op uiteenlopende bedrijfssystemen zoals e-commerce platforms, verkoop- en Enterprise Resource Planning (ERP)-systemen. E-Supply Premium is ook te koppelen aan onder andere telefoons, faxen, callcenters, interactieve voice response en point of sale-systemen.

Wilt u meer weten? Bel ons:

American Express Nederland: +31 (0)20-5048630
American Express België: +32 (0)800 23011
American Express Frankrijk: +33 (0)810 077 162
American Express Duitsland: +49 (0)1802 930 930
American Express Oostenrijk: +43 (0)800 20 15 04
American Express Zwitserland: +41 (0)800 88 94 31

Voor technische en administratieve ondersteuning:

Ogone Nederland: +31 (0) 297 255 411
Ogone België & internationaal: +32 (0)2 286 96 11
Ogone Frankrijk: +33 (0)1 70 70 09 03
Ogone Duitsland: +49 (0)30 22 15 10 750
Ogone Oostenrijk: +43 (0)1 890 63 85 00
Ogone Zwitserland: +41 (0)44 277 55 00

or email: support@ogone.com