Ondersteuning binnen handbereik

Klanttevredenheid is onze belangrijkste zorg. Daarom hebben we de user guides, technische documentatie en FAQs over ons betaalplatform ondergebracht in een gloednieuwe kennisdatabank website.

Support voor e-Commerce Solutions

Ondersteuning binnen handbereik

Zo helpen we u

Onze klantenservice staat voor u klaar.

Support voor uw testaccount

Wij ondersteunen niet alleen live accounts. Ook bij testaccounts bieden we gratis support: van experimenten met betaalmethoden tot en met het uitvoeren van dummy-betalingen.

Technische & how-to gidsen

Wij hebben verschillende handleidingen in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans: van hoe u onze oplossing integreert in uw webshop tot en met de beschikbare rapportage tools.

Support in meerdere talen

Onze klantenservice staat u te woord in Nederlands, Engels, Duits en Frans. Daarnaast zullen we u in de meeste gevallen ook in het Italiaans en Spaans kunnen helpen.

24/7 netwerkondersteuning

Ons volledige redundante netwerk heeft een beschikbaarheid van 99,9%. Mocht er toch een probleem zijn, dan is onze technische ondersteuning 24/7 stand-by.

Bellen of schrijven?

Verstuur ons een e-mail of pak de telefoon.

Training en projectmanagement

Grote bedrijven met complexe integratievraagstukken helpen we met trainingen en projectmanagement. Vraag ernaar bij onze consultants.

FAQ’s webwinkeliers

Vind antwoorden op veelgestelde vragen.
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden?
Neem contact op

FAQ’s consumenten

Heeft u een vraag over een online betaling die u heeft gedaan? Hier vindt u de antwoorden.