Waarom kan ik niet inloggen in mijn Ogone-account?

Als u niet kunt inloggen in uw account met uw payment service provider ID (PSPID) en wachtwoord, dan kan dat om de volgende redenen zijn:

1. U gebruikt misschien uw PSPID en/of wachtwoord van uw testaccount, terwijl u wilt inloggen op uw productieaccount. Of vice versa. U kunt boven in het scherm zien in welke omgeving uw wilt inloggen. Er staat: 'Identificeren Productie' of 'Identificeren TEST'. Om van omgeving te wisselen, gebruikt u de hyperlink onder de loginvelden.

2. U probeert misschien in te loggen als een handelaar op het gebruikersscherm. Of omgekeerd. Als u wilt inloggen als een handelaar, dan ziet u twee velden: PSPID en Wachtwoord. Als u wilt inloggen als een gebruiker, dan ziet u drie velden USERID, PSPID (optioneel) en Wachtwoord. Om te switchen van inlogscherm, klikt u op de 'Aanmelden als gebruiker' of 'Aanmelden als PSPID'.

3. Misschien heeft u het wachtwoord in onjuist kleine letters of hoofdletters ingetypt. Het wachtoord is hoofdlettergevoelig. Tip: typ uw wachtwoord in een tekstverwerkingsprogramma zoals Word of Notepad. Zo kunt u controleren of de spelling klopt. Vervolgens kopieert u het resultaat en plakt dat in het wachtwoordveld.

4. Wanneer u logingegevens verstuurt en de loginpagina verschijnt opnieuw zonder de ingevulde gegevens, dan accepteert uw browser geen sessie cookies, wat wel noodzakelijk is om succesvol in te loggen. Om sessie cookies toe te staan, past u uw browserinstellingen aan. Als u niet precies weet hoe dat werkt in uw browser of besturingssysteem, vraag het dan alstublieft aan de it-specialist.