Wat is een acquirer en waarvoor heb ik die nodig?

Een acquirer is een financiële instelling die betalingen van bepaalde merken creditcard of debetkaart verwerkt. De acquirer is verantwoordelijk voor het financiële gedeelte van de verwerking van de transactie, Ogone is verantwoordelijk voor het technische gedeelte. Kortom: zonder een acquirer kunt u geen betalingen accepteren.

Voor iedere online betaalmethoden die u wilt gebruiken, heeft u een acceptatie contract nodig met een acquirer. Als u een overzicht wilt van acquirers voor een specifiek land, neemt u dan alstublieft contact op met ons verkoopteam. Als u weet met welke acquirer u wilt samenwerken, dan kunt u hem in de keuzelijst selecteren wanneer u een betaalmethode toevoegt aan uw account.

Een alternatief is dat wij het voor u regelen. Met Ingenico Collect kunt u vele lokale betaalmethoden activeren - allemaal in één keer en in meerdere landen - met slechts één contract. Als u internationaal zakendoet, zou het ideaal zijn om betalingen te kunnen accepteren vanuit heel Europa. Dat bespaart u tijdrovende administratie en omdat u meer betaalmethoden aan uw klanten kan aanbieden, kan ook uw omzet verhogen.

Kom meer te weten over Ingenico Collect, of vraag ons verkoopteam om u contractinformatie toe te sturen.