Hoe open ik een account bij Ogone?

Klik op 'Open uw gratis testaccount’ op de Ogone-website en vul het korte formulier in. Wanneer we uw gegevens hebben gecontroleerd, sturen we u per e-mail een tijdelijk wachtwoord.

Zodra u uw tijdelijk wachtwoord heeft ontvangen, kunt u inloggen met de ID die u bij de aanmelding zelf heeft gekozen.
Om de aanmelding af te ronden en uw account volledig te activeren, dient u de stappen op de homepage van uw account te volgen.