Wat is betalingsverwerking?

Betalingsverwerking is een dienst die websites in staat stellen om online te verkopen door elektronische betalingen zoals een creditcard, debetkaarten en bankoverschrijvingen te accepteren.

Aangeboden door payment service providers, is betalingsverwerking de technische verbinding of 'gateway' tussen een website en een financiële instelling of acquirer die verschillende betaalmethoden organiseren. Simpel gezegd: zonder een payment service provider krijgt u niet betaald.

Werken met Ogone betekent dat u op drie manieren profiteert. Ten eerste is uw payment gateway verbonden met meer dan 200 lokale en internationale acquiring- partners. Dus of u nou online, mobiele of telefonische betalingen wilt accepteren: wij zijn de ideale partij om de juiste acquirers voor uw markt te vinden en die betaalmethoden aan te bieden die uw klanten prefereren.

Ten tweede, dankzij ons zusterbedrijf Tunz.com, kunnen wij uw betalingen ook verzamelen. Wij kunnen u helpen om meerdere betaalmethoden van verschillende acquirers te activeren met slechts één contract. Zo kunt u uw klanten die lokale betaalmethoden aanbieden die ze kennen en vertrouwen.

En tenslotte, kunnen we ook geavanceerde oplossingen voor fraudepreventie aanbieden, zodat uw bedrijf meer veilige bestellingen kan accepteren en meer frauduleuze transacties kan blokkeren.

Meer weten over hoe we uw bedrijf kunnen helpen? Bekijk onze oplossingen.