Wat is een USERID?

Een USERID identificeert een bepaalde gebruiker van een account.

Als uw account meer dan één gebruiker heeft, dan logt u in door uw USERID, uw payment service provider ID (PSPID) en uw wachtwoord in te vullen. Zorg ervoor dat u op de link ‘Aanmelden als gebruiker’ clickt zodat alle drie de velden zichtbaar zijn.

Heeft uw account slechts één gebruiker? Dan heeft u geen USERID nodig. Om in te loggen, hoeft u alleen maar uw PSPID en wachtwoord te gebruiken. Zorg ervoor dat uw loginscherm slechts twee velden laat zien. Mocht u drie velden zien, click dan op de link 'Aanmelden als PSPID', onder op het scherm om in te loggen als een handelaar.