VVV Giftcard, dé online cadeaukaart

VVV Giftcard is dé online cadeaukaart van Nederland en de makkelijke online variant van de populaire VVV Cadeaubon. Met deze breed besteedbare online shopping giftcard realiseer je meer online omzet en trek je nieuwe bezoekers naar je webshop.
Op iedere transactie met de VVV Giftcard zit een significante overbesteding. Doordat je als acceptant alleen provisie betaalt over de kaartwaarde en niet over de totale orderwaarde is de VVV Giftcard een zeer aantrekkelijk conversie verhoger voor je webshop.

Word acceptant
VVV Giftcard, dé online cadeaukaart

Waarom nu de VVV Giftcard accepteren?

  • Meer online omzet
  • Meer en uniek bereik door een eigen presentatiepagina op online consumenten platform vvvcadeaubonnen.nl
  • Makkelijke en snelle implementatie via Ingenico/Ogone
  • Gegarandeerde uitbetaling binnen 8 kalenderdagen

De VVV Giftcard wordt dit najaar via een landelijke reclamecampagne geïntroduceerd en zal verkrijgbaar zijn bij de bekende online- en offline verkooppunten.
De uitstaande gelden van de VVV Giftcard zijn ondergebracht in een stichting derden gelden die onder toezicht staat van De Nederlandsche Bank. Wel zo veilig.

Meer informatie lees je op vvvgiftcard.nl of neem contact op met je accountmanager bij Ingenico. VVV Nederland is met een omzet van meer dan 132 mio in 2014 marktleider in Nederland op het gebied van cadeaukaarten en cadeaubonnen. Zij zijn onder meer uitgever van de overbekende VVV Cadeaubon, de VVV Dinercheque en de VVV Lekkerweg.