Waarom moet ik mijn betaling bevestigen met een code?

Nadat u uw creditcardgegevens heef ingevuld, krijgt u misschien een scherm te zien dat u vraagt om uw gegevens te verifiëren met een code of wachtwoord (van het merk 'Verified by VISA' of 'MasterCard SecureCode').

Dit betekent dat de bank of financiële instelling van uw kaart vereist dat u uw ID verifieert om te voorkomen dat iemand anders gebruikmaakt van uw creditcard, bijvoorbeeld als deze zou zijn verloren of gestolen.

Als u moeilijkheden ondervindt tijdens het verificatieproces of als u verdere vragen heeft, dan adviseren we u contact op te nemen met uw bank of het bedrijf die uw creditcard heeft uitgegeven. Ogone zelf is namelijk helemaal niet betrokken bij dit proces.